Groaznic ce atrocități au văzut jurnaliștii

Un tată și doi fii (aproximativ 7 și 9) aleargă pentru a-și scăpa viețile. Un terorist din Hamas aruncă o grenadă, ucigând tatăl și rănindu-i grav pe cei doi fii care fug înapoi în casă. Cei doi fii strigă după tatăl lor, spunând că vor muri. Teroristul ia în mod relaxat și calm o sticlă de apă din frigiderul familiei și o bea în timp ce cei doi băieți plâng.

Cristi Boariu
3 Min de Citit

Mărturia unui corespondent BBC World, Jotam Confino: „Împreună cu alți 100 de jurnalişti internaționali am văzut imagini de nedescris, brute, ale masacrului Hamas, furnizate de autoritățile israeliene. Iată notele pe care le-am luat:

🗣️ Terorist din Hamas strigă „Allah este mai mare” în timp ce încearcă să decapiteze cu o lopată un evreu mort.
💣 Un tată și doi fii (aproximativ 7 și 9) aleargă pentru a-și scăpa viețile. Un terorist din Hamas aruncă o grenadă, ucigând tatăl și rănindu-i grav pe cei doi fii care fug înapoi în casă. Cei doi fii strigă după tatăl lor, spunând că vor muri. Teroristul ia în mod relaxat și calm o sticlă de apă din frigiderul familiei și o bea în timp ce cei doi băieți plâng.
🔫 Teroriștii Hamas intră într-o casă, unde o fetiță se ascunde sub masă. După ce vorbesc, o împușcă. Greu de spus câți ani are, dar pare de 7-9 ani.
🩸 Un soldat israelian este decapitat.
🪦 Fotografie cu un bebeluș mort și un copil ars.
🚨 Zeci de oameni morți pe drum după ce Hamas i-a executat în mașinile lor, strigând „Allah este mai mare!”
📱 Terorist din Hamas și-a sunat părinții: „Am ucis 10 evrei cu propriile mele mâini. Folosesc telefonul femeii evreice moarte ca să te sun acum.” Mama spune: „Allah să te ocrotească!”

Sunt foarte multe scene, dar sper să înțelegi esența. Autoritățile au cerut să nu filmeze proiecția din respect față de rudele victimelor israeliene. Dacă cineva are vreo îndoială cu privire la ceea ce s-a întâmplat, chiar nu știu ce să mai spun.”


Motiv de rugăciune

Să continuăm să ne rugăm pentru persoanele din Israel și Palestina care suferă din cauza acestor atacuri.

Pachet promo 12+Harfă cu 307 cântări pe note CADOU!

Pe 30 decembrie 2003, fratele Dionisie Giuchici a fost diagnosticat cu cancer la pancreas. Nu a exprimat dezaprobare și nu a insistat să fie vindecat, ci a spus mereu: „Fie voia Domnului!”
Pe 1 aprilie 2004, dimineața, a spus de mai multe ori „Aleluia” și apoi a intrat în comă. În aceeași seară, doi frați de la biserică l-au vizitat și i-au spus „Pace!” Atunci s-a trezit din comă pentru câteva secunde și le-a răspuns „Pace!”
Acesta a fost ultimul cuvânt pe care l-a rostit pe pământ.

249,00lei
Pachet promo 12+Harfă cu 307 cântări pe note CADOU!
408,80lei249,00leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol