Un elev din Mureș a fost reținut pentru că și-a bătut diriginta

Când poliția a sosit, acesta a avut o reacție violentă, motiv pentru care a fost încătușat și dus la sediul poliției.

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Incidentul a avut loc luni dimineața la Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș, unde un elev de 15 ani a creat un scandal într-o clasă, fiind necesară intervenția polițiștilor.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Mureş a precizat că elevul a fost sancţionat de nenumărate ori, din cauza comportamentului său.

Potrivit informațiilor furnizate de ISJ Mureș, în data de 11 martie, elevul a folosit un limbaj vulgar, iar după evacuarea clasei, și-a aprins o țigară și s-a așezat pe pervazul geamului.

Când poliția a sosit, acesta a avut o reacție violentă, motiv pentru care a fost încătușat și dus la sediul poliției.

🗣️ După plecarea polițiștilor, adolescentul s-a întors la colegiu împreună cu mama sa și au așteptat-o pe dirigintă în hol, iar apoi au ameninţat-o cu moartea şi într-o răbufnire violentă, elevul i-a aplicat acesteia mai multe lovituri.

Poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară l-au reținut, luni seară, pentru 24 de ore, pe elevul care a făcut gesturi obscene la ore, iar apoi şi-a agresat diriginta.


Motiv de rugăciune

Să ne rugăm ca Dumnezeu să binecuvânteze toți adolescenții cu respect și ascultare față de profesori, părinți și nu numai, iar nouă, ca părinți, Dumnezeu să ne ofere înțelepciune în creșterea și educarea copiilor noștri.

Vești bune: volumul 2 cu studii biblice a fost tipărit!

Vrei să studiezi Biblia în profunzime? Aici găsești 52 de studii pe diferite teme actuale, 431 de pagini alese, 3640 de minute de conținut oral!

131,00lei
52 de studii biblice – Volumul 2
Partajați Acest Articol