Vezi ce a propus prim-ministrul Ungariei cu privire la nașterea de copii

Premierul a enumerat, de asemenea, unele dintre realizările economice ale guvernului său - cum ar fi șomajul scăzut - și a promis că va lupta împotriva sărăciei.

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Guvernul Ungariei mărește semnificativ sprijinul financiar și subvențiile acordate familiilor cu mai mulți copii. Prim-ministrul Viktor Orbán a anunțat în discursul său „starea națiunii” măsuri destinate să stimuleze femeile să aibă mai mulți copii și să combată scăderea populației din Ungaria.

Beneficiile includ:

🍼 o scutire de impozit pe viață pentru femeile care nasc și cresc cel puțin patru copii;

🚘 o subvenție de 8.825 USD pentru achiziționarea unui vehicul cu șapte locuri pentru familiile cu trei sau mai mulți copii;

💵 un împrumut cu dobândă scăzută de 35.300 USD pentru femeile sub 40 de ani care se căsătoresc pentru prima dată.

Orban a spus că inițiativa este menită să „asigure supraviețuirea națiunii maghiare”.

🗣️ Premierul a enumerat, de asemenea, unele dintre realizările economice ale guvernului său - cum ar fi șomajul scăzut - și a promis că va lupta împotriva sărăciei.

Motiv de rugăciune

Să ne rugăm pentru liderii țării noastre ca să propună și ei legi asemănătoare prin care să încurajeze nașterea și să descurajeze avortul.

52 de studii biblice – Volumul 1

Vrei să studiezi Biblia în profunzime? Aici găsești 52 de studii pe diferite teme actuale, 351 de pagini alese, 3120 de minute de conținut oral!

98,70lei
52 de studii biblice – Volumul 1
Partajați Acest Articol